Rocío Ibáñez, alcaldessa d'Altura, dóna positiu en Covid-19

Així ho ha confirmat la primera edil a través d'un comunicat

Sanitat 02 de octubre de 2020 REDACCIÓ
1316285_1

L'alcaldessa d'Altura, Rocío Ibáñez Candelera, ha anunciat que ha donat positiu en Covid-19. Rocío assenyala que es troba bé, encara que reconeix que està encara assimilant tot el que comporta l'estar afectada per la malaltia i ressalta el seu desconeixement quant a l'origen del contagi: “No trobe el moment ni la forma en què ha pogut passar, però la realitat que estic assumint és que és així i ja”.

L'alcaldessa ha fet pública la seua situació pel càrrec que ostenta com a alcaldessa d'Altura i per això han hagut de prendre mesures urgents. Així tots els seus contactes de risc ja estan en mans de les autoritats sanitàries i contactaran amb ells. També dirigint-se als seus veïns assenyala que “si no et contacten no has de preocupar-te” i si existeix alguna possibilitat de contagi “es posaran en contacte amb tu els pròxims dies”.

L'alcaldessa demana comprensió i paciència, i assegura que des de les oficines de l'Ajuntament continuaran treballant, però amb poc personal durant uns dies, “és necessari que col·laborem totes i tots per favor. Us demane abans de res comprensió”. També desitja que el seu positiu servisca perquè tots i totes extremen les mesures de precaució al màxim i li posen cara a la realitat de la pandèmia, el virus existeix i no està lluny de ningú. L'alcaldessa assegura que es troba bé, “sóc asimptomàtica almenys ara com ara i el meu únic desig en aquest instant és que tots i totes els que m'envolten estiguen bé, que només siga una anècdota d'ací a uns dies”.

Te puede interesar
Lo más visto