El centre de persones grans de Borriana reprén la seua activitat amb totes les mesures anti-covid

Reduir els grups de treball i millorar la ventilació i la neteja són algunes de les mesures establides

General 04 de octubre de 2020 Redacció
Enfermera-atiende-a-una-persona-en-una-residencia-de-mayores-en-plena-crisis-del-COVID-19-1140x650

El Centre Especialitzat d'Atenció a Majors de Borriana (CEAM) reprén esta setmana l'activitat presencial en els tallers per a gent major adaptant-los a les mesures de seguretat i salut exigides per l'actual crisi sanitària  causada pel COVID-19.

Entre les mesures que s'han pres, les principals són: la reducció dels grups de tallers a un màxim de deu persones, la ventilació natural del recinte i la neteja de les instàncies així com la reubicació de certes activitats a espais a l'aire lliure o més amplis.

El director del centre, Toni Mes, ha explicat que reprendre l'activitat ha suposat "un esforç organitzatiu important", ja que s'han hagut de realitzar molts canvis  para ajustar el recinte a la normativa de la Generalitat.

La gran majoria de propostes s'ha restablit amb un desplegue dels torns per a complir els aforaments establits i donar servici al nombre més gran de veïns possible. Així mateix, han suspés les iniciatives que impliquen qualsevol contacte físic, davant de la impossibilitat de garantir una completa seguretat sanitària.

D'altra banda, l'ús de la màscara, controlar la temperatura i la desinfecció de les instal·lacions són altres de les accions adoptades per a garantir la protecció d'un col·lectiu especialment sensible a este virus.

Te puede interesar
Lo más visto