Alcalà-Alcossebre treballa en un gran projecte de construcció de zona verda i lúdica

El projecte del municipi té com objectiu convertir-se en el pulmó verd dins del nucli urbà amb un afor de unes 600 persones.

General 02 de octubre de 2020 Redacció
2909-zona-verde-cno-ferrocarril-2-970x350

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre està preparant en el projecte de construcció d’una gran zona verda i espai lúdic en el camí Ferrocarril, al costat del camp de futbol municipal, en l’entrada sud del nucli urbà d’Alcalà. L’objectiu d'aquest procés és crear un gran espai de convivència que comptaria amb un parc amb jocs infantils, recorreguts ajardinats, zona de descans i pèrgoles, circuit amb aparells biosaludables, zona per a mascotes i de picnic.

La gran extensió de la zona permet apostar per la plantació d’espècies tradicionals mediterrànies, propiciant així que es convertisca en un pulmó verd dins del nucli urbà amb un afor de unes 600 persones. En la actualitat, part de la zona es destina a aparcament i es reservarà un espai perquè es puga continuar dedicant a aquest ús. Per part dels Serveis Tècnics Municipals s’ha considerat que la ubicació és òptima en ser accessible a peu des del nucli urbà d’Alcalà i ser compatible el seu ús amb el de zona verda.

Te puede interesar
Lo más visto