El CD Castelló tomba al Leganés a Castalia (2-0)

Els d'Óscar Cano aconsegueixen una victòria de prestigi amb gols d'Ignasi Miquel (p.p) i Zlatanovic

Esports 05 de octubre de 2020 Redacció
los_jugadores_del_castellon_celebran_uno_de_los_goles_logrados_ante_el_leganes_foto_la_001

El CD Castelló va aconseguir vèncer al recent descendit Leganés 2-0, en el que és la primera victòria dels albinegres a Castalia (segona en lliga) en la seua volta a la segona divisió del futbol espanyol. Els d'Óscar Cano, que sumen 7 punts de 12 possibles en el que va de campionat, van aconseguir tombar al conjunt pepiner amb gols d'Ignasi Miquel en pròpia porta i del debutant Zlatanovic.

Va ser el Leganés qui dominà la major part del partit, de fet va ser el conjunt visitant qui avisà primer per partida doble, un llançament llunyà de Sabin Merino que atallà el meta Óscar Whalley i una rematada de cap José Arnaiz que acabà a les mans del porter saragossà. Per part dels blanc-i-negres, Ruben Diez va tindre la més clara de la primera part amb un trallaç que va detindre de forma extraordinària el meta visitant Diego Conde.

Quan el partit estava mes controlat per part del Leganés, arribà el gol dels locals. A la mitja hora de partit, Muguruza va posar un centre des de la dreta que el defensa visitant Ignasi Miquel va cabotejar de manera involuntària al fons de les malles de la seua pròpia porteria

Amb el 1-0 es va arribar al descans. Els pepiners buscaven un gol que igualara el marcador i arrancà el segon temps amb un canvi, es va quedar en la banqueta Javi Eraso i en el seu lloc va entrar Javi Avilés. Per la seua part, el CD Castelló mantenia el seu onze inicial, que aquesta vegada comptava amb les novetats de Carlos Delgado, Rubén Díaz, Jorge Fernández i Jordi Sánchez.

La segona part va comptar amb un clar protagonista, el meta albinegre Whalley, que va sostindre a l'equip realitzant parades de mèrit i mostrant una gran seguretat sota pals. Del minut 50 al 60 va realitzar tres parades a dispars durs i secs que va aconseguir repelir transmetent molta seguretat a la seu defensa. La millor intervenció del partit va arribar a 15 minuts del final, Michael Santos rematava de cap un corner i el meta saragossà va respondre amb una manyopla providencial. En aqueixa mateixa jugada, en el rebot, Omeruo va marcar, però el gol va ser invalidat per el VAR ja que el centre des de la cantonada va eixir del camp per a tornar a entrar.

Ja en el descompte, una bona combinació entre Fidalgo i el debutant Zlatanovic acabava amb gol del serbi en el minut 92 de encontre i ratificava que els tres punts es quedaven a Castalia. L'equip després de les quatre primeres jornades és sisè en la classificació amb 7 punts de 12 possibles (2 victòries, 1 empat i 1 derrota).

La pròxima jornada els albinegres visitaran Butarque per a enfrontar-se al Fuenlabrada, conjunt que fins al moment no coneix la derrota en el que va de campionat. El partit es disputarà el diumenge 11 a partir de les 12.00 hores.