Benicàssim inicia les activitats esportives municipals d'hivern amb 520 inscrits

El poliesportiu reprén l'activitat amb un protocol de seguretat sanitària a l'interior i exterior del recinte

General 05 de octubre de 2020 REDACCIÓ
pistas

El poliesportiu municipal de Benicàssim ha iniciat hui la programació d'activitats esportives d'hivern que es desenvoluparan durant la temporada 2020-2021. Com han indicat des de la regidoria dirigida per Arturo Martí, hui dia hi ha inscrites 520 persones “una xifra que mostra la bona resposta rebuda per part dels veïns i veïnes de Benicàssim que continuen apostant per la pràctica esportiva en les instal·lacions municipals”, ha comentat l'edil, qui ha continuat explicant que “per a la present temporada s'ha establit un protocol Covid quant a la neteja i desinfecció de les instal·lacions així com el seu ús per part dels usuaris i usuàries”. 


Seguint amb les mesures de seguretat sanitària, a l'interior de les aules s'han senyalitzat les parcel·les individuals i no hi ha esterilles disponibles, per la qual cosa cada alumne ha de portar la seua en el cas de practicar activitats esportives en les quals són necessàries. Així mateix, totes les activitats han reduït l'aforament i es desenvoluparan de manera individual per a mantindre la distància interpersonal requerida.


L'oferta per a adults (majors de 16 anys) inclou tai-chi, ioga, gimnàstica suau, pilates, balls llatins, batuka, GAP i cardiobox. Pel que respecta a les activitats destinades a menors de 6 a 12 anys, el pavelló d'esports acollirà gimnàstica rítmica, multiesport i patinatge. “En aquest cas, per a les activitats que no es realitzen a l'aire lliure i sempre que l'activitat ho permeta, es desenvoluparan amb màscara”, ha afegit Arturo Martí. També s'ofereix de manera trimestral tennis i padel per a joves i adults. En conjunt, quasi tots els grups oferits estan complets i els primers a omplir les places disponibles van ser els de gimnàstica rítmica, alguns grups de ioga i padel. Queden places lliures en ioga, pilates, GAP, patinatge, tennis i padel.

Te puede interesar
Lo más visto