L'AECC de Vila-real convida a la ciutadania a vestir els seus balcons de rosa amb el seu mocador solidari

La iniciativa solidària es realitzarà el 19 d'octubre amb motiu del Dia Internacional Contra el Càncer de Mama

General 05 de octubre de 2020 REDACCIÓ
AECC mocador solidari

L'Associació Espanyola Contra el Càncer de Vila-real (AECC), en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-real, prepara una iniciativa solidària per al pròxim 19 d'octubre, amb motiu del Dia Internacional Contra el Càncer de Mama. Es convida a tota la ciutadania a vestir de rosa els seus balcons, amb el mocador solidari de la AECC.

“Ja que no podem realitzar la tradicional marxa solidària, hem decidit dur a terme aquesta iniciativa, perquè pensem que és la millor manera de mostrar empatia cap a les persones que estan patint aquesta malaltia, als seus familiars i a les persones que col·laborem de manera voluntària”, ha explicat el president de la AECC, Paco Bielsa. El mocador solidari es pot adquirir, per un donatiu de 3 euros, en diferents locals de Vila-real com a farmàcies, perruqueries, joieries, floristeries, papereries, fleques i botigues de roba.


Enguany s'hauria celebrat la huitena edició de la marxa solidària contra el càncer, però a causa de les circumstàncies actuals ocasionades per la COVID-19, la AECC ha decidit adaptar-se a la nova normalitat i realitzar una iniciativa diferent i accessible a tota la població. “Des de l'Ajuntament, i malgrat la situació difícil que estan travessant les entitats socials, volem continuar mostrant el nostre suport a l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Vila-real, per la seua gran labor solidària i per adaptar-se a la nova situació a través d'aquesta iniciativa”, ha incidit Álvaro Escorihuela, regidor de Serveis Socials.

L'Ajuntament de Vila-real, des de 2016, continua col·laborant amb la AECC a través del conveni anual, valorat en 20.000 euros, destinats als diferents serveis, activitats i accions socials que duen a terme. “El nostre objectiu, a més de realitzar aquesta acció social, també és fer una crida perquè les persones que encara no coneguen els nostres serveis sàpien que podem oferir-los informació i ajuda en cas que el necessiten”, ha afirmat Manoli Fuentes, vicepresidenta de la AECC i pacient oncològica, qui ha apuntat la important despesa econòmica que els malalts de càncer han d'assumir en moltes ocasions.

Te puede interesar
Lo más visto