La pluja serà protagonista a Castelló durant el pont del Pilar

Se esperen precipitacions i una baixada de temperatures a la província a partir del dissabte

General 06 de octubre de 2020 Redacció
1539843341_220865_1539853392_noticia_normal

Castelló afronta l'arribada del pont del Pilar amb altes probabilitats de pluja i un descens de la temperatures en tota la província.

Segons la Aemet, es pronostica que les precipitacions arribaran a Castelló a partir del dissabte, encara que podien anticipar-se al divendres, Dia de la Comunitat Valenciana, en alguns punts de l'interior de la província com la regió dels Ports.

Així doncs, tots els castellonencs i turistes que planejaven gaudir d'un llarg pont a la comarca de la plana hauran d'adaptar les seues activitats al temporal marcat per la pluja.

La previsió de la Aemt marca que a partir del diumenge augmentaran les possibilitats de precipitacions amb nuvolositat que ira descendint cap al sud amb probabilitats de ruixat i episodis tempestuosos en regions de la Plana Alta, la Plana Baixa o el Baix Maestrat. De cara al dilluns, Dia de la Hispanitat, es preveu també un temporal bastant inestable.

Pel que respecta a les temperatures, hi haurà un descens des del divendres, i en el litoral podrien caure a una mínima de 12 graus i una màxima de 23 el dissabte. A l'interior el descens serà major, sobretot de cara al diumenge, amb unes mínimes de 10 i unes màximes de 21.

Te puede interesar
Lo más visto