Martí demana a les alcaldies consens per a cobrir les necessitats dels ciutadans a Castelló

Demà s'inicia una gira de sis reunions amb les alcaldies de les localitats de Castelló

Política 06 de octubre de 2020 Redacció
jose-marti-ximo-huguet-710x500

El president de la Diputació, José Martí, ha apel·lat al diàleg i a la participació constructiva entre les alcaldies dels municipis de la província per a cobrir de forma adequada les exigències i necessitats dels ciutadans.

Martí reivindica aquesta necessitat de consens de cara a la gira de sis trobades que tindran lloc entre els edils de les localitats i que s'iniciaran demà dimecres a Catí. A aquesta primera reunió acudiran els representants de 25 municipis dels Ports i l'Alt Maestrat.

«Es necessita una participació constructiva per a seguir amb la senda del diàleg que hem aconseguit en la institució amb el suport unànime al Pla Reactiva Castelló», ha assenyalat Martí. En aquestes reunions tindrà un gran protagonisme la situació de crisi sanitària per la pandèmia del COVID-19 que afecta a totes les localitats d'Espanya.

En el marc de la situació sanitària actual, Martí ha remarcat l'importància d'arribar a acords que cobrisquen les necessitats de tots els ciutadans de la província: "Els ciutadans no ens perdonarien que no férem l'esforç necessari per a definir de manera correcta cap a on han d'anar dirigits els recursos públics".

Per part seua, Ignasi Garcia, líder de Compromís en el govern de la Diputació, ha insistit en la importància de fer front als reptes marcats pel COVID-19 i ha recordat que els edils de les localitats sempre han tingut la mateixa prioritat d'urgència indiferentment del partit al qual pertanyen.

"Aquests reunions afavoriran la implementació d'un nou model productiu més sostenible que seguisca les directrius europees de la reconstrucció i que s'adeqüe a les necessitats que tenen els nostres municipis», ha sentenciat Garcia.

Després d'està primera reunió arribaran cinc mes. Les pròximes seran el 14 d'octubre a Sant Mateu, i el dia 21 a Moncofa.

Te puede interesar
Lo más visto