La misa de Sant Antoni és l'únic acte que compta amb la presència dels veïns de la localitat de Moncofa

La Covid-19 no ha permés celebrar la setmana gran de la localitat

Cultura 06 de octubre de 2020 REDACCIÓ
foto-amb-comissio-festes_xl
Comissió de festes de Moncofa. Elperiodic

La localitat de Moncofa va celebrar el diumenge la festivitat de Sant Antoni d’una manera poc habitual, en una setmana que soles té programat en directe la missa que va tindre lloc en honor al sant patró, a l’Església parroquial de Santa María Magdalena, ja que la resta d'actes seran retransmisions de les festes d'anteriors anys. 

Al acte van acudir les autoritats municipals, encabotades per l’alcalde, Wenceslao Alós, la consellera de Festes, María Teresa Alemany, membres de la corporació municipal i la reina de les festes patronals, Clara Diago. A més, a l’acte va estar present la comissió que, degut a la crisi sanitària que estem vivint, no ha pogut organitzar la setmana gran, i tenen la vista fixada en els festejos del pròxim any 2021. 

A l’interior de l’Església hi havia el màxim de persones permès per la normativa i la missa va a estar oficiada per el rector local, Jesús Vilar. Després d’aquest acte, es van disparar focs artificials en senyal del dia del patró. 

L’alcalde va manifestar que «igual que ens va ocórrer en les patronals de juliol i com passa en una gran part dels municipis d'aquesta província, aquestes festes només compten en directe amb aquesta missa, ja que la resta d'actes seran retransmissions de tota índole d'anys anteriors. És una llàstima que no hagem pogut gaudir de les nostres celebracions, però indubtablement primer està la salut de les persones». 

Te puede interesar
Lo más visto