Veu la llum la nova campanya de promoció turística de la Plana Baixa: "Posa't al mapa"

La presentació, que va tindre lloc a la Sala d'actes de l'Ajuntament d'Almenara, esta dins del pla 'Sud de Castelló Mediterrani'

General 06 de octubre de 2020 Redacció
turismecssud1

La Sala d'actes de l'Ajuntament d'Almenara ha acollit aquest matí l'acte de presentació de la campanya de promoció turística i sensibilització per l'ocupació a la Plana Baixa que porta per lema “El turisme és cosa de tots iper a tots. Posa’t al mapa” per a donar a conéixer i promocionar la marca destí 'Sud de Castelló Mediterrani'.

L'acció s'emmarca dins del Pla de Dinamització i Governança Turística; cofinançat a parts iguals per Turisme Comunitat Valenciana, Patronat Provincial de Turisme de Castelló i el propi Consorci Gestor del Pacte. L'acte ha comptat amb la presència de Virginia Martí, diputada provincial de Turisme, la presidenta del Consorci, Tania Baños, l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, així com alcaldes i regidors dels deu municipis participants.

La campanya compta amb diversos elements promocionals, com per exemple un vídeo amb la participació d'ambaixadors locals de tots els àmbits, els qui des del primer moment s'han bolcat de manera altruista amb els seus municipis, como el porter del València C.F., Jaume Domènech, qui representa a la localitat de almenara o l’exfutbolista Bruno Soriano per Artana, entre altres.

A través d'aquesta presentació s'ha volgut plasmar un dels objectius del Pla de Dinamització i Governança Turística; sensibilitzar tant a la població local com als empresaris perquè prenguen consciència dels beneficis que el turisme aporta al desenvolupament econòmic, social, cultural i mediambiental dels pobles. 

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que amb “aquesta campanya pretenem que persones famoses dels nostres municipis i entorn posen en el mapa on està la seua localitat dins del conjunt de 'Sud de Castelló Mediterrani' per a promocionar la nostra terra”. Amb aquestes iniciatives i unes altres que vindran,  els ajuntaments a través “del pla de governança volem donar a conèixer la nostra pròpia marca turística i posar-la en el mapa, potenciar-la i treballar tots junts per a buscar un turisme de qualitat i actiu ”.

La presidenta del Consorci, Tania Baños, ha destacat que “el nostre turisme ha d'estar basat en els valors que compartim, i constituir una activitat econòmica en els nostres municipis que aporte qualitat de vida als nostres ciutadans”.

Te puede interesar
Lo más visto