Alcalà-Alcossebre amplia el cos de policia amb quatre nous agents

Les quatre places s’han consolidat per promoció interna

General 06 de octubre de 2020 Redacció
0510-oficials-policia-local-710x500

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha ampliat el cos de policia de la localitat reconeixent a quatre nous agents en les seues files. Els quatre nous integrants van aprovar la plaça oficial de policia l'any 2020, després de superar el procés de selecció i el curs de formació en Seguretat Pública i Emergències.

Abel Serret, cap de la Policia Local, ha destacat que “com no hem pogut realitzar l’acte protocol·lari, coincidint amb la festivitat del Patró, realitzem aquest reconeixement públic, en presència de l’alcalde i l’edil de Policia, valorant la implicació dels ja oficials perquè les quatre places s’han consolidat per promoció interna”.

Por part seua, l'alcalde de la localitat, Francisco Juan, ha insistit en l’important que resulta la formació contínua per a servidors públics com la Policia Local i demostrar la intenció de consolidar l’escalafó intermedi i l’ocupació en la plantilla de la Policia Local. 

Juan ha afegit que el següent pas serà continuar generant oferta d’ocupació pública amb les vacants generades en ascendir aquests agents a oficials.

Te puede interesar
Lo más visto