Onda destinarà 200.000 euros als negocis que han tancat a causa dels rebrots de COVID-19

L'ajuda destinarà fins a 1.000 euros per establiment per a fer front a les despeses pel tancament dels locals

Política 06 de octubre de 2020 Redacció
fachada-ayuntamiento-onda

L'Ajuntament d'Onda esta treballant en un nou programa de subvencions que destinarà 200.000 euros a aquells locals que han hagut de tancar a causa dels rebrots de COVID-19 en la localitat.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, va visitar ahir els locals que s'han vist afectats pels tancaments temporals, bé per resolució de l'autoritat sanitària competent o bé com a mesura de contenció de la propagació del virus, per a exposar aquesta mesura als propietaris dels negocis.

Aquesta ajuda, serà coneguda com el ‘Pla Supera’ i destinarà fins a 1.000 euros per establiment per a ajudar a pagar les despeses en concepte de quotes a la Seguretat Social, nòmines, lloguer, gestoria, telefonia, llum, aigua, manteniment de programes informàtics, dominis i hosting.

“Aquests rebrots han tornat a posar contra les cordes a alguns negocis que havien anat recuperant a poc a poc la seua activitat, per això en aquests moments difícils hem d'estar al costat dels negocis locals, ajudant-los a alçar la persiana cada dia. El comerç local és la vida d'Onda i manteniment econòmic de moltes famílies, i tenen tot el suport d'aquest govern per a superar junts aquesta crisi”, ha apuntat Ballester.

Les bases del ‘Pla Supera’ es publicaran en els pròxims dies i contemplaran tots els períodes de confinament que afecten les empreses.

Te puede interesar
Lo más visto