Els serveis addicionals de Rodalia a Castelló no disminueixen les aglomeracions

Els usuaris critiquen la falta de distància social i la poca efectivitat de l'ampliació de freqüències

General 06 de octubre de 2020 Redacció
1316775_1

Els reforços dels trens de Rodalia que porten de Castelló a València i viceversa, van estrenar ahir els seus nous horaris, però no redueixen les aglomeracions tal com es tenia previst. La incorporació de nou serveis addicionals no són suficients per als usuaris ja que no es percep una millora significativa quant al funcionament del servei. Les andanes de l'estació de Castelló van presentar, entre les 8.00 i les 10.00 hores una gran afluència, i els viatgers critiquen la falta d'espai en els vagons, en un moment on la distància social és tan important a causa de la situació d'emergència sanitària per la COVID-19.


La plataforma Indignats amb Renfe assenyala: «Els nous horaris han quedat mal distribuïts i es continuen produInt aglomeracions en hora punta, perquè no s'ha reforçat aquesta franja». Així doncs, destaquen que el reforç en els horaris com el d'entre les 7.55 i les 8.55 entre Castelló i València no compleix les necessitats dels usuaris que fan treball presencial i jornades universitàries. El que un principi havien valoraven com una ampliació positiva amb l'inici de la rutina, ressalta que es queda curt ja que només s'incorporen cinc freqüències entre Castelló i València i quatre en el sentit contrari.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto