El PSPV-PSOE reclama a l'alcaldessa d'Onda que es reunisca amb la Conselleria de Sanitat per a abordar mesures que frenen els contagis

El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, insta a que “es pose a treballar” en un assumpte que considera “prioritari"

Sanitat 06 de octubre de 2020 Redacció
Onda

El PSPV-PSOE d'Onda insta a l'alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, a què es reunisca amb la Conselleria de Sanitat per a abordar i coordinar mesures per a frenar els contagis en la localitat, que ja superen el centenar (114). Tal com expliquen des de l'agrupació socialista municipal, l'actual situació d'excepcionalitat requerix la presa de decisions “des de la responsabilitat” i demanen a Ballester “estar a l'altura” de les circumstàncies “pel benestar dels nostres veïns i veïnes”.


El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, assenyala que la Generalitat ja ha informat de les mesures que concernixen el seu àmbit de competències —com el tancament de les instal·lacions esportives i restringir les visites en el centre de dia i la residència— “però ara ha de ser l'equip de govern del Partit Popular el que complisca amb les seues obligacions i actue per a evitar l'expansió del virus”, assenyala.

Així mateix, Huguet exigix a Ballester que “es pose a treballar” en el que el portaveu socialista considera un assumpte “prioritari” i que és vetlar per la salut dels onders. “Ara no és el moment de la confrontació ni de disputes partidistes estèrils, ara és el moment d'unir tots els esforços a gestionar, de la millor manera possible, esta nova normalitat en la qual s'haurà de conviure amb el virus, i davant la qual s'han de prendre les mesures de prevenció oportunes per a evitar brots”, afirma.


Finalment, des del grup municipal socialista, demanen a Ballester que, “en lloc de tindre tanta insistència a anar contra totes les administracions en les quals governa el partit socialista per pura estratègia partidista, el que hauria de fer és centrar-se en el veritablement important que és el benestar dels nostres veïns i veïnes. Per això, des del grup municipal socialista, entenem que s'haurien de reforçar totes aquelles mesures que ajuden al control i prevenció dels contagis per COVID”. “Senyora Ballester, deixe el postureo i les fotos propagandístiques a un costat i comence a fer política en majúscula, la que està al servei dels i les ciutadanes, que és el que ens estan demanant els onders”, conclouen.

Te puede interesar
Lo más visto