Vinaròs estableix dos serveis més de mitjana distància fins a Castelló de la Plana

S'afegeix una oferta global de 14 serveis diaris, 7 per sentit, entre la capital i les principals ciutats de la Plana Alta i el Baix Maestrat

General 06 de octubre de 2020 Redacció
descarga (3)
Renfe Vinaròs

Renfe recupera altres dos serveis de Mitjana distància, un per sentit, entre Castelló de la Plana i Vinaròs a partir del 13 d'octubre. Un nou servei amb sortida de Castelló a les 16:10h circularà de dilluns a dissabte, diumenges i festius la seva sortida serà a les 18:42h, i en sentit contrari amb sortida des de Vinaròs a les 18:30h de dilluns a dissabte i 20:28h diumenges i festius. Tots dos trens tenen origen i destinació València.

Amb la nova programació s'estableix una oferta global de 14 serveis diaris, 7 per sentit, entre la capital i les principals ciutats de la Plana Alta i el Baix Maestrat. La nova oferta possibilita una major relació de serveis i freqüències entre les estacions de Castelló, Benicàssim, Orpesa, Torreblanca, Alcalà de Xivert, Benicarló-Peníscola i Vinaròs. La forqueta d'horaris s'estableix des de les 6.07 hores amb l'inici del servei, fins a les 21.09 hores amb la sortida de l'últim tren entre totes dues ciutats.

Renfe adapta progressivament la seva oferta de serveis a l'evolució de la demanda que s'està produint des de la fi de l'estat d'alarma, amb l'objectiu de recuperar els nivells previs a la crisi. La companyia reforça així, el servei en aquelles relacions i horaris en els quals s'estableix una major demanda.

Te puede interesar
Lo más visto