Ximo Puig considera irresponsable la celebració de la Magdalena en 2021 a causa de la COVID-19

Els col·lectius del món de la festa comparteixen la seua decisió, ja que també consideren irresponsable la seua celebració a causa de la situació actual d'emergència sanitària

Sanitat 06 de octubre de 2020 Redacció
1625524

El president de la Generalitat, Ximo Puig, adverteix que celebrar la Magdalena seria irresponsable davant el possible avanç de la COVID-19 en 2021. Així doncs, ha assegurat que li encantaria poder afirmar que es duriena tarme acabe l'any que ve, si la pandèmia de coronavirus ho permetera. El president també ha assenyalat durant Els Desdejunis de l'Agència EFE en el Col·legi d'Advocats de València, que no es poden vendre falses expectatives sobre aquesta qüestió, perquè si això es fera l'única cosa que pot passar és que la frustració siga major, i ha apel·lat a actuar amb la màxima prudència.

Els col·lectius del món de la festa comprenen la decisió i consideren que seria irresponsable celebrar-les en les actuals condicions. Puig ha assegurat entendre la desesperació dels sectors econòmics vinculats a les festes, dels quals ha destacat que estan en la pitjor de les situacions, ja que no hi ha hagut activitat en 2020 i és molt previsible que hi haja dificultats l'any que ve. Per tant, ha defensat la necessitat de dialogar i de buscar solucions pal·liatives perquè no desapareguen els sectors vinculats a les festes.

Te puede interesar
Lo más visto