Vila-real recupera el 100 % de la seua activitat esportiva amb les instal·lacions ampliades

Les activitats esportives han començat amb la cobertura de les 3.000 places que hi ha

General 07 de octubre de 2020 REDACCIÓ
0_38818_1_bis
Ampliació d'espais esportius. Ajuntament de Vila-real

La localitat de Vila-real recupera al 100 % la seua activitat esportiva després d’un cap de setmana de competicions. El Servei Municipal d’Esports ha reactivat totes les seues dependències, les activitats per a socis, les classes dirigides i els clubs en una xarxa d’instal·lacions ampliada aquest any amb dues noves dependències, a les que hi ha que sumar els gimnasis privats que manté l’Ajuntament amb un conveni de col·laboració. 

Les activitats de la guia esportiva han començat amb la cobertura de les 3.000 places, és a dir, la totalitat. En aquesta arrancada de campanya, s’ha prioritzat la pràctica segura del esport a través de protocols de prevenció certificats per la Universitat Politècnica de València 

El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha volgut recordar el «gran esforç realitzat pels tècnics i treballadors de l'SME i l’Ajuntament per a fer possible una nova temporada esportiva en les circumstàncies excepcionals de l'actual pandèmia mantenint l'oferta de qualitat i amb unes taxes assequibles per a la població». El resultat d’aquest esforç és que les 3.000 places d'activitats dirigides estan cobertes i la xifra de socis s'acostarà als 7.000, segons les dades del Servei Municipal d’Esports.

L'ampliació de la xarxa d'instal·lacions esportives amb el nou pavelló Joan Baptista Llorens i la piscina Aigua-salut, al costat dels nous espais habilitats en el Centre de Tecnificació Esportiva, ha permés donar cabuda a la demanda de socis i usuaris d'activitats i ha fet possible la reactivació dels clubs, amb un total de 26 entitats esportives utilitzant els diferents recintes municipals. Així mateix, l'aliança amb un total de 14 gimnasos de la localitat amb els quals el consistori manté un acord de col·laboració completa el catàleg d'instal·lacions i activitats a la disposició dels usuaris i socis de l’SME.

En aquest sentit, l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha ressaltat la gestió de l'equip de govern en els últims 9 anys per a ampliar la xarxa d'instal·lacions esportives municipals fins a les 12 actuals, incloent la Ciutat Esportiva Municipal, la nova piscina Aigua-salut i el nou pavelló J. B. Llorens, a més de donar viabilitat al Centre de Tecnificació Esportiva. 

Te puede interesar
Lo más visto