Orpesa aprova una subvenció de 12.000 euros per a reforçar les activitats socials

Les ajudes aniran destinades a entitats socials sense ànim de lucre que hagen dut a terme alguna activitat durant l'any 2020

General 07 de octubre de 2020 Redacció
1602063459488

L'Ajuntament d'Orpesa ha aprovat convocar ajudes per valor de 12.000 euros destinades a entitats socials sense anime de lucre. Aquestes subvencions es destinaran al foment d'activitats socials de caràcter preventiu, rehabilitador o assistencial encaminades a l'atenció i promoció del benestar de la família, la infància i adolescència, la vellesa, les persones amb limitacions físiques, psíquiques i sensorials i sectors que treballen amb població en situació de vulnerabilitat, entre altres.

El pla d'ajudes ha sigut anunciat per la regidora de Serveis Socials de la localitat, Micaela Bermúdez, qui ha assenyalat que aquesta mesura és una "ferma aposta" per part de l'Ajuntament, per ajudar a les entitats sense anime de lucre que hagen dut a terme alguna activitat durant l'any 2020 o tinguen previst fer-ho en aquests últims mesos de l'any.

Bermúdez ha sentenciat que malgrat que el decret de l'estat d'alarma ha obligat a paralitzar o suspendre moltes d'aquestes activitats, des del seu departament donen suport a la labor d'aquestes entitats: “Des de Serveis Socials continuem fomentant el treball que realitzen aquestes entitats i destinem el mateix import que anys anteriors per a subvencionar la labor que s'ha dut a terme en el nostre municipi”.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto