«Oberts per a tu, oberts per tu»: la nova campanya d'Almenara per secundar els negocis locals

La campanya comnça demà i està dotada de 6.000 euros

General 07 de octubre de 2020 REDACCIÓ
cartell campanya comerç
Cartel campanya «Oberts per a tu, oberts per tu». Ajuntament d'Almenara

L'Ajuntament d'Almenara començarà demà dijous 8 d'octubre, una campanya per a fomentar i promocionar les compres del comerç local, la consumició en bars, restaurants o cafeteries i les activitats en petites empreses locals o els Serveis que presten els autònoms. Aquesta campanya està dotada amb 6.000 euros en premis i s'emmarca en les mesures de l'Ajuntament «destinades a reactivar l'economia local després de l'aparició del coronavirus i que ve recollida en els acords de les taules de reconstrucció», segons ha anunciat el regidor de comerç Juan Cruces.

Són 45 els comerços, empreses o autònoms que s'han sumat a la iniciativa «Oberts per a tu, oberts per tu», que es mantendra activa mentre queden bitllets premiats. Així doncs, a partir de demà, qualsevol compra o servei superior a 15 euros en els negocis adherits a la campanya pot tindre premi, de la mateixa forma, es poden reunir diversos tiquets diferents del mateix establiment fins a sumar la quantitat de 15 euros i es pot participar tantes vegades com es desitge.

Una vegada amb el tiquet, la persona haurà d'acudir al Molí d’Arròs, on es validaran i podrà extraure un dels 10.000 bitllets que hi haurà en una urna habilitada en aquest espai. Entre ells es trobaran cinc vals de 100 euros cadascun, 10 de 50 euros, 50 de 20 euros, i 400 de 10 euros. Tots ells s'hauran de gastar en el comerç local i seran nominatius ja que en cada val figurarà en quin establiment o servei es podran gastar els euros del val premiat.

Te puede interesar
Lo más visto