Culla organitza una jornada per a potenciar l'emprenedoria

La sessió informativa tindrà lloc en l'edifici de la antiga presó a les 17:30h del dissabte 17 d'octubre

General 07 de octubre de 2020 Redacció
Ajuntament_de_Culla

Dissabte que ve 17 d'octubre, Culla acollirà una jornada explicativa destinada a emprenedors potencials que vulguen materialitzar la seua idea en el municipi.

La sessió informativa tindrà lloc en l'edifici de la antiga presó a les 17:30h i està organitzada per ‘Culla 20 30’, una iniciativa privada creada recentment per un grup d'empresaris autòctons i que té la intenció de promoure i sumar oportunitats de futur en la dècada vinent a Culla. 

Aquesta trobada arrancarà amb una explicació sobre els requisits bàsics per a la posada en marxa d'una empresa i conclourà amb l'exposició de casos reals d'emprenedoria, que serviran d'exemple per a aquells que desitgen executar nous plans locals de negoci.

L'activitat comptarà amb el suport de l'Ajuntament de Culla, que ha volgut sumar-se a un projecte fonamental per a promocionar el talent, combatre la despoblació i dinamitzar econòmicament la localitat. La participació en la jornada és gratuïta, però és necessari confirmar l'assistència amb antelació en [email protected].

cartel_emprendiment_Mesa de trabajo 1

Te puede interesar
Lo más visto