L'Institut Valencià de Cultura presenta el concert del 25 aniversari de La Habitación Roja

L'espectacle disposarà d'una escenografia dissenyada especialment per a l'ocasió i amb la col·laboració d'artistes invitats

07 de octubre de 2020 Redacció
IVC-NUEVE-08-1920x1200_NoticiaAmpliada
L'Institut Valencià de Cultura

L'Institut Valencià de Cultura presenta el concert commemoratiu del 25 aniversari de La Habitación Roja, que tindrà lloc el dissabte 12 de desembre al Teatre Principal de València. El teatre acollirà una celebració que disposarà d'una escenografia i producció dissenyades especialment per a aquesta ocasió única. A més, el grup estarà abrigat per artistes invitats amb els quals han tingut una relació especial durant la seua trajectòria.

El concert s'ha presentat en el mateix escenari en què tindrà lloc aquesta gran festa d'aniversari i ha comptat amb la presència de Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular de l'Institut Valencià de Cultura (IVC), Jorge Martí, cantant i compositor principal de la banda, i Pau Roca, guitarrista. En les seues intervencions, els membres de La Habitación Roja han destacat que el seu amor a la música ha sigut la pedra angular que ha donat forma a la seua trajectòria. Per la seua banda, Landete ha destacat la importància de la formació valenciana en el panorama musical valencià i estatal.

Lo más visto