Giuliani’s i l'AECC de Castelló signen un acord per impulsar la investigació contra el càncer

L'empresa hostalera destinarà part dels seus beneficis a la lluita contra aquesta malaltia

General 08 de octubre de 2020 Redacció
imagen_2020-10-08_113301

Giuliani’s Grup Gastronòmic i l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Castelló (AECC) han signat un acord per a unir esforços i impulsar la investigació d'aquesta malaltia.

El gerent del grup hostaler, Álvaro Amores, va visitar ahir les noves instal·lacions que l'AECC té a Castelló, situades en el passeig Ribalta, número 25, amb la finalitat de mostrar el seu suport en la lluita contra el càncer i segellar així l'acord entre totes dues parts.

Per part seua, Carlos Camahort, president de la junta provincial de l'AECC, van rebre al gerent de Giuliani’s en una visita guiada per la qual serà la seua nova seu en la capital de la plana. Durant l'acte, Camahort va destacar la importància que té apostar per la investigació contra aquesta malaltia per a afavorir la detecció precoç d'aquesta.

Amb aquesta acord entre totes dues parts, Giuliani’s Grup Gastronòmic destinarà part dels seus beneficis a l'associació. Amores considera aquest tipus de col·laboracions totalment necessàries, més fins i tot en aquests moments de crisi sanitària: «Cal lluitar dia a dia perquè ningú va dir que anava a ser un camí fàcil. Des de Giuliani’s Grup Gastronòmic volem continuar donant suport a aquest tipus d'accions, col·laborant junts. A causa de la situació d'emergència que estem vivint és més necessari aportar ajudes i recursos».

Salomé Esteller, gerent de la junta provincial de la AECC, també ha valorat positivament aquest acord amb l'empresa hostalera: «El treball i esforç diari tenen una recompensa emocional i gratificant. Amb aquesta mena de col·laboracions es continua lluitant amb força per a arribar a tots els objectius».

En l'últim any Castelló ha vist com ha crescut en un 60 % el número de beneficiaris que ajuden a la AECC, passant de 1.000 a 1.630 en 2020.

Te puede interesar
Lo más visto