Sanitat busca alternatives al tancament del consultori de Constitució de Castelló

El centre de salut es troba tancat perquè, segons les autoritats, no compleix amb les condicions per a separar als pacients amb símptomes de coronavirus i de la resta de patologies

General 08 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Cierre-Consultorio-constitución-090920-710x500

El Departament de Salut de Castelló anuncia que està treballant en la cerca de diverses opcions que permeten disposar d'assistència sanitària, d'una forma segura per a pacients i professionals, en una zona pròxima al consultori de Constitució de la capital de la Plana. En el barri s'ha iniciat una recollida de signatures contra el tancament definitiu del consultori.

Els tràmits, que van començar abans de l'inici de pandèmia, compten ja amb el vistiplau de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a aconseguir la solució més viable que garantisca una atenció en condicions de seguretat i salubritat que no ofereix l'actual consultori. Entre les opcions figura el lloguer de locals disponibles en la zona que complisquen amb les condicions arquitectòniques, prèvia adequació a la normativa sanitària.

El Departament de Salut ha remés a la Conselleria de Sanitat tota la informació relativa a la disponibilitat d'infraestructures alternatives, per la qual cosa els tràmits es troben en procés d'autorització. Des de Sanitat recorden que la població assignada al consultori de Constitució està rebent atenció en el centre de salut Palleter, que és el seu centre capçalera, i en el qual s'han adaptat les consultes dels seus professionals.

Te puede interesar
Lo más visto