Castelló presenta la 11a Edició de la 'Ruta de Tapes'

L'edició estarà marcada pel suport a l'hostaleria castellonenca i al sector gastronòmic

General 08 de octubre de 2020 Redacció
imagen_2020-10-08_130022

Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament de Castelló va presentar ahir la 11a Edició de la 'Ruta de Tapes'. Per a aquesta edició, Tardor 2020, s'espera una ruta marcada pel suport a la hostaleria castellonenca i que es confirme l'aposta pel sector gastronòmic de la província.

La regidora de turisme, Pilar Escuder, juntament amb José Hernández, representant dels Patrocinadors i Proveïdors i gerent del Mercat Central de Castelló, han presentat el cartell d'aquesta nova edició en la Plaça Major de la capital de la plana.

Al costat d'ells també ha acudit a l'acte Toni, propietari del local Botiga de la Figa, que guanyà el premi a la Millor Tapa Edició 2019 i que va acudir en representació dels hostalers de la província. L'encarregat de dissenyar el cartell de la nova edició, l'artista Jaime Sidro, també va acudir a l'acte.

Cal esmentar que aquest mitjà, Televisió de Castelló, serà el canal de comunicació oficial que cobrirà aquest esdeveniment que tindrà lloc entre els dies 22 d'octubre i 14 de novembre i que comptarà amb la participació de 62 locals i 124 tapes que es disputaran el guardó de Millor Tapa 2020.

Te puede interesar
Lo más visto