L'Ajuntament de Sant Jordi demana suport a la Generalitat per a desenvolupar un Pla Estratègic de Turisme

Les xifres constaten l'entitat turística del municipi, amb més de 2.000 places turístiques, 24 cases rurals i camp de golf

Política 12 de octubre de 2020 Redacció
0810 REUNION TELEMATICA TURISMO

L'Ajuntament de Sant Jordi ha demanat suport a la Generalitat per a desenvolupar un Pla Estratègic de Turisme amb recursos suficients per al desenvolupament del producte turístic que ofereix el municipi. Les xifres constaten l'entitat turística de Sant Jordi, que compta amb més de 2.000 places turístiques, 24 cases rurals, càmping i un camp de golf, entre molts altres actius comercials, naturals o patrimonials.

L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, va començar la setmana passada una ronda de reunions amb les administracions per a recaptar suport en la realització d'aquesta actuació estratègica que contempla el turisme com a vertebrador de noves oportunitats i riquesa sostenible a Sant Jordi.

“En la reunió que he mantingut amb el director general de Turisme de la Comunitat Valenciana, Herick Campos, li he plantejat les necessitats que té el nostre municipi per a desenvolupar i visibilitzar de la millor forma el seu producte turístic perquè revertisca en el màxim d'oportunitats per a Sant Jordi. La nostra aposta pel turisme és seriosa, volem suport per a desenvolupar-nos de manera responsable i òptima per al nostre poble”, ha assenyalat Sánchez.

El edil també ha remarcat que “necessitem un Pla Estratègic de Turisme concorde a les necessitats de Sant Jordi”.

Cal assenyalar que el turisme residencial, l'esportiu amb el camp de golf i el turisme rural amb variants com el cicloturisme i turisme actiu són els principals que es desenvolupen a Sant Jordi com a destinació turística.

Te puede interesar
Lo más visto