Peníscola es converteix en un plató de cinema i televisió durant el pont d'octubre

L'Ajuntament ha programat activitats per a promocionar la seua condició de ciutat-plató

08 de octubre de 2020 REDACCIÓ
reise-peniscola

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola ha programat per a aquest pont activitats per a promocionar la seua condició de ciutat-plató i mostrar els seus enclavaments més atractius per a les càmeres. L'àrea de Turisme de l'Ajuntament ha programat una nova experiència englobada dins del producte Peníscola de Cinema, centrada en el turisme vivencial.

Amb els escenaris de rodatge amb l'atrezzo i decorats com ho van estar en els rodatges de les grans produccions audiovisuals que ha allotjat la ciutat, els participants podran sentir-se com si foren part de sèries com a Joc de Trons. L'experiència cinematogràfica en viu se celebrarà a partir de demà dia 9 i fins al dia 12 d'octubre en la Plaça de Bous i la Bateria del Calvari. Les passades es dividiran en tres temàtiques diferents: històrica, pirata i fantàstica.

Recentment, l'impuls de l'àrea de Turisme i Comunicació de l'Ajuntament, ha facilitat que Peníscola haja acollit nombrosos rodatges en els últims anys i, més recentment i amb major impacte, la exitosa sèrie nacional El Ministeri del Temps, així com la reconeguda i guardonada serie Joc de Trons , la més important de la història de la televisió a nivell mundial, pel nombre de seguidors i espectadors.

Les activitats previstes incorporen les mesures de seguretat sanitària recomanades, des de l'organització, l'ús de màscares, control d'aforament i manteniment de distàncies de seguretat.

Lo más visto