L'alcaldessa d'Onda sol·licita a Sanitat més rastrejadors i controls policials després dels últims brots

Carmina Ballester, l'alcaldessa de la localitat, ha acudit aquest matí a una reunió amb la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, per a millorar la coordinació entre la Generalitat i el govern municipal.

Sanitat 11 de octubre de 2020 Redacció
1585248058OndaAlcaldesa-15_NoticiaAmpliada_NoticiaAmpliada

L'ajuntament d'Onda ha sol·licitat a Sanitat una major quantitat de rastrejadors i reforç de la policia autonòmica per a intensificar els controls després dels últims brots de COVID-19. Carmina Ballester, l'alcaldessa de la localitat, ha acudit aquest matí a una reunió amb la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, per a millorar la coordinació entre la Generalitat i el govern municipal. Cal destacar que aquest municipi va registrar ahir el brot més alt de la Comunitat Valenciana, amb 21 nous positius en un brot d'origen social. 

Ballester també ha demanat a la conselleria de Sanitat al fet que suplisca les necessitats sanitàries dels veïns de la localiad en els centres de Salut, ja que hui dia es troben col·lapsats i es limita l'atenció presencia, la qual cosa ha produït moltes queixes.

L'alcaldessa ondense ha assenyalat: “Hem demanat a la Generalitat la màxima coordinació per a acabar amb el caos i la falta de comunicació que regna entre conselleries. És moment de sumar tots els recursos disponibles, sense mirar colors polítics, per a pal·liar els contagis. Aquest Ajuntament sempre prestarà la màxima col·laboració per a acatar les mesures preventives que ens recomanen”.

Te puede interesar
Lo más visto