Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló acull la tercera edició d'Escala a Castelló del 8 al 22 d'octubre

L'esdeveniment tindrà un protocol anticovid i visites gratuïtes

General 08 de octubre de 2020 REDACCIÓ
piratas-escala-castello-kooD-U8029720521R9C-624x385@Las Provincias

La tercera edició d'Escala a Castelló se celebrarà del 8 al 22 d'octubre, amb dos navilis històrics participants, la Nao Victoria i el Galeón Andalusia, i amb un protocol de seguretat específic per a garantir el compliment de les mesures sanitàries enfront de la covid-19. 

“La covid-19 va fer impossible el desenvolupament d'aquesta edició a l'abril tal com estava ideada al principi, amb nombroses embarcacions participants, però optem per reorientar el plantejament inicial per a garantir, almenys, que poguérem celebrar una edició especial amb l'objectiu de consolidar un festival que ja ha situat a Castelló en el mapa dels festivals mariners internacionals”, ha explicat l'alcaldessa de Castelló Amparo Marco. “En moments difícils és important continuar apostant per esdeveniments com aquest i aconseguir un any més ancorar el nom de Castelló al món de les tradicions marineres”, ha dit.

 Per prudència, s'han suspés totes aquelles activitats que pogueren suposar aglomeració de persones, com el mercat o la tradicional entrada dels vaixells que solia reunir centenars de persones en el moll. Durant les visites guiades per les embarcacions històriques, hi haurà actors que recrearan costums de l'època. Tot dins de la zona controlada i delimitada per a no propiciar cap concentració i amb itineraris marcats.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter