Onda acaba la modernització de l'escenari del Teatre Cinema Mònaco

El nou recinte incoarporarà la mateixa tecnologia que disposa el Teatre Real de Madrid

Cultura 13 de octubre de 2020 Redacció
TEATRO MÓNACO_4

L'Ajuntament d'Onda ha culminat les obres de modernització de l'escenari del Teatre Cinema Mònaco, que a partir d'ara compta amb la mateixa tecnologia que el Teatre Real de Madrid.

Aquesta actuació ha contemplat una nova motorització de cortines i telons amb materials actuals de major resistència que els anteriors, la incorporació d'una nova caixa negra i l'actualització de la tramoia, el mecanisme per a efectuar canvis de decorat i efectes especials. A més, també es realitzarà un canvi d'il·luminació i sonorització completa enfront de l'estat obsolet de l'anterior.

La regidora de Cultura, Maria Prada de Conflent, ha explicat que “aquesta actuació era necessària i molt demandada pels ondenses, ja que si volem oferir als ondenses les millors propostes culturals del país necessitem el millor teatre. Amb aquestes modernes instal·lacions continuarem treballant, quan la pandèmia ho permeta, per atraure a les millors companyies de teatre que ara ja podran disposar de les condicions òptimes per a poder actuar”.

Cal recordar que l'actual equip de govern ha apostat per convertir Onda en la capital cultural de la província, a través de la campanya #OndaLateCultura, i va tancar actuacions amb figures del teatre com María León, Quique San Francisco, María Castro o Antonia San Juan, a més del concert estrela de José Luís Perales que es va haver d'ajornar a l'any que ve a causa del COVID-19

Te puede interesar
Lo más visto