Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola perd l'ajuda de la Diputació de Castelló per als danys del Glòria per presentar la sol·licitud fora de termini

La portaveu municipal del PSPV-PSOE califica aquesta situació de «inacceptable»

General 13 de octubre de 2020 REDACCIÓ
20200122_470582_TemporalR2_1_22

«La mala gestió del PP té conseqüències i esta és una d'elles». Així s'ha pronunciat la portaveu del grup municipal socialista a Peníscola, Isabel Esbrí, després de conéixer que l'ajuntament ha perdut l'ajuda de la Diputació de Castelló per als danys ocasionats pel Glòria perquè l'equip de govern del Partit Popular ha presentat la sol·licitud fora de termini.

 La Diputació de Castelló ha desestimat la sol·licitud de subvenció de l'Ajuntament de Peníscola perquè s'ha rebut fora del termini establit en les bases de la convocatòria i que era el 6 de juliol de 2020. D'esta manera, «l'ajuntament deixarà de percebre l'ajuda amb la qual es podria haver sufragat una part de les despeses originades a reparar les destrosses que el temporal va provocar en diverses infraestructures del nostre municipi», ha lamentat Esbrí.

 La portaveu municipal del PSPV-PSOE recorda que Peníscola va ser una de les localitats més afectades pel temporal i que situacions com esta són «totalment inaceptables». «No es pot tolerar la pèrdua d'una subvenció que hauria ajudat a reposar part dels diners de les arques públiques que es van destinar per a adequar els danys ocasionats per la borrasca», apunta.

 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter