Borriana aprofita el pont i desinfecta els patis dels centres educatius

El regidor de Serveis Públics asegura que aquest treball es continuarà realitzant de forma regular cada mes

Sanitat 14 de octubre de 2020 REDACCIÓ
desinfeccin-coles-13
Un operari desinfectant un pati escolar. Ajuntament de Borriana

L' Ajuntament de Borriana ha desinfectat els patis dels centres educatius aprofitant el pont del passat cap de setmana. Aquestes tasques s'han concentrat en els patis i zones exteriors de cada centre, les zones esportives, les zones d'esbarjo i les entrades dels col·legis, que han sigut netejades i desinfectades amb una solució d'hipoclorit, un desinfectant eficaç que té totes les garanties sanitàries.

Aquest dispositiu especial de neteja i desinfecció és una iniciativa de la regidoria de Serveis públics sota el comandament de Vicent Aparisi, en resposta a la preocupació mostrada per la comunitat educativa de la ciutat. En els treballs han participat tres camions i operaris, tant de l'empresa encarregada del servei de neteja del municipi, com personal i mitjans municipals de Via Pública.

Segons ha explicat el regidor de Serveis Públics, aquest treball «es continuarà realitzant regularment, cada mes, durant tot el curs escolar per a garantir i oferir un entorn escolar més segur a l'alumnat i al personal dels centres». Sobre aquest tema ha afegit que són temps «molt complicats i tots, l'Ajuntament de Borriana el primer, hem de vetlar per mantindre un ambient sa en totes les instal·lacions educatives».

Cal recordar que seguint els protocols anticovid-19 marcades per les autoritats educatives i sanitàries, fa a penes un mes es va realitzar la tornada al col·le en els centres educatius del municipi amb l'aplicació de les mesures higièniques i de seguretat, els protocols i els plans de contingència. Així, en tots els centres escolars es van realitzar els treballs previs de neteja i desinfecció, que es continuen fent de manera periòdica durant tot el curs escolar.

Te puede interesar
Lo más visto