Vinaròs posa en marxa un protocol de seguretat per al dia de Tots els Sants

Les mesures adoptades en aquest protocol segueixen les recomanacions de la direcció de Salut Pública de la Generalitat Valenciana

General 14 de octubre de 2020 REDACCIÓ
1c67e557aa01858b2ff631d2808abcc6eda5278a-xl

L'Ajuntament de Vinaròs amb motiu de la festivitat de Tots els Sants ha habilitat un protocol de seguretat per a garantir la seguretat dels veïns que visiten el cementeri. Les mesures adoptades en aquest protocol segueixen les recomanacions de la direcció de Salut Pública de la Generalitat Valenciana. Així, s'habilitaran accessos amb indicacions d'entrada i eixida per a evitar els encreuaments. A més, s'habilitarà en la zona pròxima a l'ermita de Sant Gregori un aparcament, així com en el Camí de Sant Sebastià. Només es podran accedir al recinte del cementeri amb cotxe les persones discapacitades amb el vehicle degudament identificat.

També s'instal·laran dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts del cementeri per a facilitar la rentada de mans als visitants, a més de continues tasques de desinfecció de les zones comunes i superfícies de contacte. Aquest protocol d'higiene i distanciament que busca garantir la seguretat de les desenes de persones que assistiran al cementeri municipal per a recordar els difunts, és a càrrec de les regidories de Governació i la d'Obres i Serveis.

Te puede interesar
Lo más visto