L'alcaldessa d'Onda rebutja la proposta del PSPV-PSOE de destinar els diners de la Fira per a màscares gratuïtes

El grup municipal socialista recorda a l'alcaldessa del Partit Popular que el consens també és acceptar propostes de l'oposició.

Sanitat 14 de octubre de 2020 Redacció
s8w6lk05-640

L'equip de govern del PP a Onda ha rebutjat en el ple de hui una moció presentada pel grup municipal socialista en la qual se sol·licitava a l'ajuntament que subministrara un mínim de màscares gratuïtes als ciutadans i que l'adquisició d'este material de protecció es finançara amb part del pressupost que anava a destinar-se a la celebració de la Fira d’Onda, que va ser suspesa per la pandèmia.

El portaveu municipal socialista, Ximo Huguet, ha explicat que la Fira d’Onda 2020 comptava amb un pressupost de 800.000 euros “pel que considerem oportú que l'ajuntament puga ajudar les famílies a disposar d'esta mesura de protecció” enfront del contagi del coronavirus. Huguet lamenta que l'alcaldessa del PP, Carmina Ballester, “seguisca amb la seua estratègia partidista en lloc de demostrar que el benestar de la ciutadania està per damunt dels interessos particulars”, i li recorda que el consens també consistix a acceptar propostes de l'oposició.


A més, i davant els contagis per COVID registrats en la localitat, Huguet insta l'alcaldessa que “es pose a treballar” en el que el portaveu socialista considera un assumpte “prioritari” i que és vetlar per la salut dels onders. “Ara no és el moment de la confrontació ni de disputes partidistes estèrils, ara és el moment d'emprar tots els esforços a gestionar, de la millor manera possible, esta nova normalitat en la qual s'haurà de conviure amb el virus, i davant la qual s'han de prendre les mesures de prevenció oportunes per a evitar brots”, assenyala.

Te puede interesar
Lo más visto