El Circuit Ricardo Tormo celebrarà a porta tancada els seus dos grans premis

Els afeccionats poden sol·licitar el reintegrament o poden quedar-se amb les seues entrades per a l'any 2021

Esports 14 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Ducati-Andrea-Dovizioso-Foto-MAJO-grada-vacía-scaled

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà a porta tancada les seues dues cites del Campionat del Món de Motociclisme els dies 8 i 15 del pròxim mes de novembre. La decisió s'ha pres per indicació de les autoritats sanitàries en una reunió mantinguda amb representants de la Conselleria de Sanitat i amb Esport de la Generalitat. Aquesta mesura s'ha adoptat en la resta de carreres de MotoGP celebrades en circuits espanyols.

El Circuit Ricardo Tormo en col·laboració amb Esport de la Generalitat, Dorna, l'empresa que gestiona els drets de MotoGP i amb l'Ajuntament de Cheste havia treballat en la possibilitat d'adequar un protocol per a la possible assistència d'afeccionats. No obstant això, analitzada la situació seguint l'evolució de la pandèmia, finalment el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, igual que el Gran Premi d'Europa, se celebrarà a porta tancada. «Hem donat el màxim, aqueix és el nostre compromís amb els afeccionats al motociclisme que sempre han omplit les graderies del Circuit Ricardo Tormo» ha indicat el director general del Circuit, Gonzalo Gobert. «Serà una situació estranya tindre als millors pilots del món en la pista i no poder comptar amb públic en les graderies, però prima la seguretat i la salut de tots i ja estem pensant a poder oferir la millor imatge del Circuit i de la Comunitat Valenciana als milions d'espectadors que ens seguiran per televisió», ha afegit.

El Circuit Ricardo Tormo ha ampliat el termini perquè els afeccionats puguen sol·licitar el reintegrament de les seues localitats fins al 15 de novembre i ha obert la possibilitat que els que ho desitgen es queden amb les seues entrades per a l'any 2021.

Te puede interesar
Lo más visto