Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Les XI Jornades Gastronòmiques ‘Mengem a Vila-real… Olla de la Plana’ tornen per a potenciar l'hostaleria local

Aquesta edició es celebrarà a novembre i estarà adaptada a les mesures sanitàries marcades per la Covid-19

Cultura 15 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Cartell Jornades Gastro 2020 (3)_page-0001
Cartell Jornades Gastronòmiques. Ajuntament de Vila-real

Les XI Jornades Gastronòmiques ‘Mengem a Vila-real… Olla de la Plana’ tornaran en noviembre, i duraran tot el mes, per a posar en valor la tradició culinària del municipi i potenciar l'hostaleria local en un any especialment difícil per al sector a conseqüència de la crisi sanitària. Degut aquesta situació, l’Ajuntament a través de la Regidoria d'Economia i junt a l'Associació Gastronòmica de Vila-real, està preparant una edició adaptada als protocols de prevenció per la COVID-19. 

«En un moment com l'actual el nostre objectiu és fer d'aquestes jornades una nova oportunitat per a fer valdre el potencial de la nostra gastronomia, fent costat a tots els restaurants i bars de la nostra ciutat que tant de sacrifici estan fent en aquesta crisi, i és ara quan hem d'estar al costat de les nostres empreses», remarca el regidor d'Economia, Xus Madrigal.

El comité organitzador ja s'ha reunit per a preparar aquesta cita gastronómica. Aquesta nova edició comptarà també amb el concurs, avaluat per un jurat profesional, però a causa de la situació de crisi sanitària, no es durà a terme la degustació popular d'Olla de la Plana, que en els últims anys ha congregat a un miler de ciutadans en la plaça de la Vila. El concurs amb la deliberació del jurat professional està previst per al dia 4 de novembre, encara que serà a porta tancada per a respectar els límits d'aforament. 

Els restaurants interessats a participar en les jornades poden presentar la seua sol·licitud abans del 22 d'octubre en l'Agència de Desenvolupament Local o a través del correu electrònic [email protected] 

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter