El CD Castelló presenta els seus tretze fitxatges per a la temporada 2020-2021

El club tanca la plantilla tenint 29 fitxes amb les que afrontarà el seu retorn a la segona divisió

Esports 15 de octubre de 2020 Redacció
cas1

El CD Castelló va presentar ahir dimecres les seues tretze incorporacions a la primera plantilla de cara a la temporada 2020-2021. L'acte comptava amb el mateix protocol que l'any passat i els tretze jugadors es van presentar en el centre comercial Estepark de Castelló.

Ja des de fa diverses temporades el club albinegre opta per aquesta mena d'actes en els quals es mostren les noves incorporacions de manera conjunta en lloc de les típiques presentacions individuals.

Per a aquesta temporada, el club castellonenc ha fet fitxatges en totes les línies del camp, tancant una primera plantilla amb 29 jugadors que tractaran d'aconseguir l'objectiu de la temporada, que no és un altre que mantindre la categoria.

D'estes 29 fitxes, 13 van arribar en aquest mercat de fitxatges i amb tots elles es tindra que arribar, com a mínim, fins a gener, moment en el qual s'obrirà el mercat de fitxatges d'hivern.

Els jugadors que han estat aquest dimecres en l'acte central han sigut el porter Óscar Whalley (OFI Creta); els defenses Guillem Jaime (Barcelona B), Alejandro Marcos (Torino B) i Iago Indias (Espanyol B); els migcampistes Álvaro Fidalgo (Reial Madrid Castella), Marc Mateu i Gus Leds (Numància), Josep Señé (Mallorca), Sergio Carrillo (Melilla), Arturo Molina (Atlètic Llevant) i Paolo Fernandes (Perusa); i els davanters Jordi Sánchez (València Mestalla) i Igor Zlatanovic (Mallorca).

Te puede interesar
Lo más visto