El Col·legi d'Enginyers Industrials visita el PortCastelló per a veure el seu potencial

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló ha explicat les infraestructures productives previstes en aquesta zona

General 15 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Colegio Ingenieros Industriales
Visita del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials al Port de Castelló. PortCastelló

Rafa Simó, el president de l'Autoritat Portuària de Castelló, ha rebut al Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana (COIICV) per a mostrar el potencial de creixement que té el PortCastelló. A més, ha explicat les infraestructures productives previstes en aquesta zona portuària.

«Es tracta d'un espai únic, que té associat una zona logística, amb una òptima connectivitat i una estació intermodal que atraurà noves inversions, generaran ocupació i riquesa en el nostre entorn». En concret, hi ha actuacions previstes per valor de 200 milions d'euros en aquest enclavament. Així mateix, el president de l'Autoritat Portuària de Castelló ha indicat que «la connectivitat ferroviària no és una oportunitat de futur, sinó una necessitat de present».

La delegació, encapçalada pel degà del COIICV, Salvador Puigdengolas, el president de la seu a Castelló, Javier Rodríguez Zunzarren, i la presidenta de la seu a València, Nieves Romero,  ha visitat la dàrsena sud del port de Castelló.

Per part seua, Salvador Puigdengolas, ha assenyalat que «aquesta visita de treball ha sigut molt fructífera perquè ens ha permés conéixer de primera mà el potencial del port de Castelló i les possibilitats que suposa per a les companyies i indústries del nostre entorn».

Te puede interesar
Lo más visto