Pedro Díaz, vencedor del XLII concurs de fotografia local Vila d'Almenara

Julián Negredo i Santos Moreno obtenen el segon i tercer premi respectivament

General 15 de octubre de 2020 REDACCIÓ
CARTEL FOTOGRAFIA LOCAL

El fotògraf Pedro Díaz s'ha proclamat vencedor del XLII Concurs de Fotografia Local Vila d’Almenara organitzat pel Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i patrocinat per l'Ajuntament d'Almenara. El concurs està basat en la realització de sèries fotogràfiques de temes o paratges locals. S'han presentat 36 sèries d'entre 3 i 5 fotografies cadascuna.

Segons el veredicte del jurat, la millor sèrie, ha sigut la del fotògraf Pedro Díaz amb el títol “Casablanca, cicló Gloria” que s'emporta el primer premi de l'edició d'aquest any 2020. En segona posició, ha quedat la sèrie fotogràfica titulada “Temporal Marítim” de Julián Negredo. El tercer lloc ha sigut per a Santos Moreno amb “Senders de l'Estany”. A més el primer finalista ha sigut David Piqueras amb la sèrie titulada “Platja” i la segona finalista, Mar Biosca amb la sèrie “De ruta per Almenara”. Per part seua, Pilar Moreno Alba, Fernando Morales Clavijo i Txema Lacunza Nasterra, han format el jurat especialitzat que en aquesta ocasió s'ha reunit a través de l'aplicació zoom degut a la pandèmia.

La intenció és recopilar les sèries guanyadores del concurs local juntament amb les de l'internacional per a poder realitzar pròximament una exposició conjunta en la localitat, sempre que la situació sanitària  per la covid-19 ho permeta.

Te puede interesar
Lo más visto