Benassal celebra el mes de l'avellana per a promocionar els productes locals

Es presentarà la cervesa artesanal Montcàtil elaborada a partir d'Aigua de Benassal

Cultura 15 de octubre de 2020 REDACCIÓ
avellana
Exposició de la degustació de pastissos en el mes de l'avellana. Ajuntament de Benassal

Benassal es troba immers en la celebració del seu ‘Mes de l'Avellana’. Fins al pròxim 8 de novembre, aquelles persones que visiten aquest municipi de l'Alt Maestrat tindran l'oportunitat de degustar els menús, amb l'avellana com a protagonista, que ofereixen els restaurants de la localitat. De la mateixa manera, en nombrosos establiments es podran adquirir productes elaborats a partir d'aquesta fruita seca.

L'Ajuntament, amb motiu d'aquesta celebració i en col·laboració amb algunes empreses de la localitat, ha programat una activitat per a promocionar la gastronomia autòctona. Aquesta activitat es celebrarà el dissabte que ve, 17 d'octubre, a les 18:00h en els Porxos de la Mola i es durà a terme una degustació de productes artesanals elaborats amb avellana. 

La mostra comptarà amb una degustació de productes carnis i de pastisseria amb una explicació sobre la seua preparació a càrrec de diferents pastissers del municipi. A més, aquesta acció comptarà amb un tast de cerveses artesanals de Cervesa Montmirà de l'Alcora, en la qual tindrà lloc la presentació de la cervesa artesanal Montcàtil, elaborada a partir d'Aigua de Benassal i que ha tingut un gran èxit en la localitat des del seu llançament el mes de juliol passat.

Cal destacar que l'assistència a l'esdeveniment tindrà un preu de 2€ i es compliran totes les mesures sanitàries que hi ha dictaminades, a més, l'aforament del esdeveniment estarà limitat a 60 persones

Tal com ha assenyalat la gerent de l'Associació Intermunicipal de Benassal, Berta Claramonte, «aquest tast se suma a les diferents accions realitzades aquest estiu per a impulsar el turisme gastronòmic, juntament amb les previstes durant aquest mes d'octubre en la resta municipi». 

Te puede interesar
Lo más visto