Orpesa estrena un nou recinte de entrenament per al Club de Gimnàstica Artística del municipi

El gimnàs era una nau situada en el polígon industrial de la localitat que ha sigut habilitada per al seu ús

General 15 de octubre de 2020 Redacció
Nuevo-espacio-gimnasia-2-710x474

L'Ajuntament d'Orpesa de la Mar ha estrenat un nou recinte en el qual entrenarà el club de gimnàstica artística del municipi. El gimnàs era una nau situada en el polígon industrial de la localitat que ha sigut habilitada mitjançant una inversió de 60.000 euros destinats al lloguer del local i a l'adequació d'aquest.

L'anunci ha sigut oferit pel regidor d'Esports, Jordi Llopis, qui ha afirmat que aquesta mesura és una resposta a les exigències que porten anys demanant el club de gimnàstica artística local, les esportistes i les entrenadores del qual necessitaven "un espai que fora molt més ampli" per a poder realitzar la seua activitat.

Amb aquesta nova instal·lació “les gimnastes optimitzaran el seu temps en els entrenaments, ja que no hauran de col·locar els diferents aparells i recollir-los, perquè ara els tenen instal·lats de manera permanent”, ha assegurat Llopis.

L'alcaldessa de la localitat, María Jiménez, ha explicat que amb aquest nou espai l'Ajuntament continua apostant per millorar les instal·lacions esportives que ja existeixen i per crear noves amb l'objectiu de promoure el talent dels nostres esportistes locals. “Treballem per la inclusió total de qualsevol versió de l'esport que es puga desenvolupar en el nostre municipi i, per això, fem costat a tot aquell que contribuïsca en aquest sentit”, ha assegurat Jiménez.

Està previst que després de l'homologació per part de l'empresa encarregada, les gimnastes puguen iniciar els entrenaments a la fi d'octubre. Cal recordar que, actualment, el club de gimnàstica artística està format per unes 30 alumnes i l'adquisició d'aquesta nova instal·lació, “a més de millorar les condicions dels entrenaments, permetrà al club la possibilitat de poder ampliar-se”.

Te puede interesar
Lo más visto