Morella recupera el mercat del diumenge en La Plaça

Els estands seran al carrer principal i en el Pla del Estudis els dijous i els diumenges

Economía 16 de octubre de 2020 Redacció
DsB6HJ1XcAAA2i2
Pla dels Estudis. Morella

El mercat de Morella recupera la seva habitual distribució amb parades en La Plaça i el Pla dels Estudis. D'aquesta manera, els estands amb productes d'alimentació estan situats en els porxos del carrer principal de la ciutat els dijous i diumenges i les parades de roba i altres articles se situen en el Pla dels Estudis.

Mari Carmen Escuder, regidora de Comerç, ha destacat que quant als estands de la Plaça, «estaran més separats de manera que s'asseguren les distàncies socials, així com la convivència d'aquestes amb l'ampliació de les terrasses dels establiments d'aquest espai». A més, s'ha senyalitzat l'espai per a garantir les mesures de seguretat enfront de la COVID-19. També ha remarcat «la importància del mercat per a adquirir productes freguis i de proximitat i potenciar aquesta activitat comercial de la millor manera possible». Finalment, la regidora ha aprofitat per a agrair a totes i tots adaptar-se a la nova situació durant els últims mesos i ha recodado que hem de «continuar amb les diferents mesures de distància social, ús correcte de la màscara i neteja de mans».

L'Associació d'Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO), juntament amb l'Ajuntament de Morella; van iniciar el mes de maig la campanya Llaura més que mai, comerç local. L'objectiu d'aquesta iniciativa és incentivar aquest i destacar la seva importància en el municipi. Aquesta va començar amb un vídeo que mostra la il·lusió de la ciutat per a tornar a obrir els seus establiments i anima a la ciutadania a consumir els seus productes, característics per la qualitat i pel servei de proximitat dels comerços.

Te puede interesar
Lo más visto