Almenara acollirà demà diumenge el concert «la nostra llengua, la nostra música», de Pilar Forner

Les portes de l'auditori s'abriran a les 18 hores per evitar aglomeracions i l'aforament serà limitat

17 de octubre de 2020 REDACCIÓ
cartell concert pilar forner
Cartell del concert «la nostra llengua, la nostra música». Ajuntament d'Almenara

El diumenge dia 18 d’octubre es celebrarà el concert titulat «la nostra llengua, la nostra música», amb la veu de Pilar Forner, acompanyada de Javier Peñarroja a la guitarra, harmònica, acordió i veu; Joan Herrero a la guitarra i al baix; Sergio Comas amb la veu i la percussió; Juan Fran Castillo al piano i la coral Cant de Cor, que forma part de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara. El concert tindrà lloc a partir de les set de la vesprada al Auditori Municipal Vicente Casanova Rebollar, a la localitat d’Almenara. 

Segons ha explicat Pilar Forner, «es tracta d'un concert que gira al voltant del 9 d’Octubre amb l'objectiu de posar al valor la nostra llengua i la nostra cultura». Per això «ens hem ajuntat un grup molt divers que volem cantar en valencià, valorar la nostra llengua i cultura i demostrar que el que ve des de lluny no té per què ser millor», perquè segons destaca la cantant, es vol posar en valor la «nostra cultura musical i fomentar el consum de música en valencià».

El concert començarà a les 19 hores, però les portes de l'auditori, que és a l'aire lliure, obriran una hora abans, per la qual cosa es recomana que les persones interessades a acudir al concert acudisquen a partir d'aquesta hora i no s'esperen a les set l’hora d’apertura per a evitar aglomeracions poc després de l'inici. A més, hi ha que destacar que a conseqüència de la situació provocada per la Covid-19, l'aforament de l'auditori serà limitat i es prendran totes les mesures de seguretat pertinents.

Lo más visto