Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Vinaròs treballa en la adequació del carrer de la Closa

L'estat de la calçada estava desgastat a causa de les precipitacions i l'acumulació d'aigua

General 18 de octubre de 2020 Redacció
0608-la-closa

La Conselleria de Obres i Serveis de Vinaròs està duent a terme al llarg d'aquesta setmana treballs de millora al carrer de la Closa amb la finalitat d'adequar la plataforma viària d'aquesta.

Aquestes labors responen a la necessitat de reformar la calçada de la via que porta anys desgastant-se i amb irregularitats a causa de les fortes precipitacions i l'acumulació d'aigua que dificultava el pas de vehicles i veïns de la zona.

Carmen Morellà, regidora d'Obres i Serveis, ha explicat que s'ha realitzat un estudi topogràfic per a establir els nivells de la plataforma viària i adequar el carrer perquè l'aigua de la pluja no s'acumule i es redirigisca cap a les cunetes.

Quant als treballs, Morellà ha comentat que l'empresa BECSA és l'encarregada d'executar les obres a través d'una inversió de 17.000 euros amb fons propis de l'Ajuntament. Aquestes tasques consisteixen en l'anivellament del carrer, a més d'asfaltar de nou la carretera amb una aglomerat semi-calent.

Per acabar, Morellà assenyalava que "esperem que amb aquestes actuacions s'esmenen els problemes que han patit els veïns de la zona de la Closa durant molt de temps".

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter