Peníscola prepara Tots Sants amb activitats orientades al públic familiar

Tots els actes es celebraran complint les mesures de seguretat sanitàries

General 18 de octubre de 2020 Redacció
IMG_20201016_112925

L'Ajuntament de Peníscola es prepara per a la festivitat de Tots Sants. La Regidoria de Cultura i Festes està programant activitats per al cap de setmana que estaran orientades principalment al públic familiar.

En primer lloc, el dissabte dia 31 d'octubre començaran els actes amb el Halloween Parade, una desfilada de carrosses ambientat en la temàtica que acabarà en la plaça de Santa Maria en la qual grans i menuts podran prendre fotos en un photocall ambientat per a la ocasió.

A més, el mateix dia, de 10 del matí a 9 de la nit, els comerços de Peníscola oferiran al públic els seus productes en el passeig marítim, amb l’esdeveniment, ja tradicional, Botigues al carrer.

Finalment, el diumenge primer de novembre, hi haurà dos espectacles de titelles sobre el tradicional festeig de la castanyada, un al matí, i un altre a la vesprada, tot orientat al gaudi en família.

El regidor de Cultura i Festes, Ramón Simó, ha destacat la importància econòmica que te aquestes festes per a la localitat i la necessitat de complir totes les mesures anti-covid: "Creiem que hem de continuar proposant activitats complint les mesures de seguretat sanitàries i continuar donant bons motius per a dinamitzar l'activitat econòmica en el nostre municipi".

En aquest sentit l’alcalde, Andrés Martínez, ha transmés que el conjunt de l'equip de govern està treballant per programar activitats culturals i esportives, tal com van sol·licitar els representants del sector turístic en l'últim Consell sectorial, al final de la campanya "hem de continuar fent costat al sector amb tota la responsabilitat de cuidar de les mesures de seguretat" ha assegurat.

WhatsApp Image 2020-10-15 at 18.31.49

Te puede interesar
Lo más visto