S'obri el termini d'inscripció per a les 23º Jornades de Cultura Popular de Castelló

La programació es durà a terme des del 6 de novembre al 8

Cultura 18 de octubre de 2020 REDACCIÓ
161020 cartells inscripció XXIII Jornades Populars_page-0001
Cartell de la inscripció a les Jornades de Cultura Popular. Ajuntament de Castelló

Sota el títol «Visió de Castelló, tres cultures des de la mirada del segle XXI» es celebrarà la 23º edició de les Jornades de la Cultura Popular de Castelló. Aquestes jornades oferiran més d’una desena de conferències i ponències sobre aquest tema. A més, se celebraran del 6 al 8 de novembre en el Menador Espai Cultural i ja s’ha obert la inscripció per al públic que este interessat en participar. 

A més de les ponències programades per als dies 6 i 7 de novembre, la jornada inclou una visita teatralitzada al Castell Vell, que es realitzarà el diumenge 8 de novembre i que també s’inclou en aquesta inscripció. A banda, el públic podrà gaudir de l’exposició «Castelló, Tres Cultures», la qual s’obrirà al mateix dia 6 però romandrà oberta fins al 4 de desembre.

Les Jornades de Cultura Popular, que tenen el suport de la Regidoria de Cultura de Castelló,  disposaran totes les mesures higièniques i sanitàries per tal de garantir el benestar de les persones assistents. Així, el període d’inscripció finalitza el 30 d’octubre. 

Te puede interesar
Lo más visto