El Consell col·labora amb l'Ajuntament de Peníscola per a fomentar accions de promoció de turisme cinematogràfic

Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 100.000 euros a través d'un conveni

Cultura 17 de octubre de 2020 REDACCIÓ
IMG_0310-pequeña

El Consell ha autoritzat la subscripció d'un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Peníscola per a la realització del pla de promoció del producte cinematogràfic de turisme de Peníscola i de la Comunitat Valenciana. Mitjançant aquest acord, la Generalitat destinarà 100.000 euros perquè l'Ajuntament de Peníscola duga a terme les actuacions del pla de promoció. Per part seua, l'Ajuntament de Peníscola es compromet a realitzar les accions que comprén el pla de promoció del producte cinematogràfic com la producció de material promocional, accions de màrqueting i accions promocionals dirigides al turista.

En concret, Peníscola realitzarà accions per a impulsar experiències de turisme vivencial, accions en premsa i mitjans especialitzats, actuacions dirigides al turista final que visita la ciutat, així com material promocional del destí. Cal destacar que entre els objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d'actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre els quals Peníscola ocupa un lloc destacat com un dels principals destins de Castelló. A més, Peníscola s'ha convertit en un escenari extraordinari i excepcional de grans pel·lícules del segle XX i en l'actualitat és localització de famoses sèries televisives, la qual cosa atorga al municipi una enorme notorietat.

D'aquesta manera, l'objectiu d'aquest conveni persegueix la posada en valor de les obres cinematogràfiques gravades en el municipi de Peníscola per a oferir un producte que, a més de no ser estacionari, s'assentisca sobre una condició singular, escenari cinematogràfic. A més, promocionar els escenaris de rodatges comporta promocionar els recursos històrics i culturals de la ciutat. Així mateix, promocionar la gastronomia vinculada a aquests escenaris ofereix la possibilitat de conjuminar en una mateixa campanya diversos aspectes turístics de la ciutat, oferint un producte únic i diferenciador d'altres destinacions turístiques.

Te puede interesar
Lo más visto