Benicàssim formalitza el primer pagament de les ajudes dirigides al teixit empresarial per a fer front a la crisi pel Covid-19

Els beneficiaris han rebut el 70% a compte i el 30% restant s'abonarà després de la justificació de la subvenció

Economía 18 de octubre de 2020 REDACCIÓ
ayuntamiento-benicasim_1

L'Ajuntament de Benicàssim ja ha finalitzat el primer pagament de les ajudes destinades al teixit empresarial del municipi amb l'objectiu de mitigar els efectes negatius de la crisi econòmica derivada de la propagació del Covid-19. Unes subvencions que formen part de la línia Benicàsim Dinamitza dins del projecte global Reactiva Benicàssim que l'ajuntament ha impulsat per a mitigar al màxim els efectes socioeconòmics negatius que la pandèmia pel Covid-19 té sobre la societat benicense.

L'alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “des de l'inici de l'actual crisi sanitària, econòmica i social derivada de la propagació del Covid-19, l'Ajuntament de Benicàssim ha estat des del primer dia al costat dels veïns i el teixit empresarial del municipi. Som l'administració més pròxima a tots ells i hem dut a terme mesures socials i econòmiques extraordinàries per a mitigar els efectes negatius que estan causant aquesta pandèmia”.

Són més de 265 les subvencions concedides a les persones físiques i jurídiques que hagueren cessat l'activitat després de decretar-se l'estat d'alarma i a aquelles que, fins i tot no cessant la seua activitat, s'hagen vist greument afectades econòmicament. La quantia màxima de la subvenció per tots els conceptes ha sigut de 4.000 euros per empresari i l'abonament d'aquestes subvencions es realitzarà en dos pagaments, el primer d'un 70% anticipat és el que ja ha formalitzat l'Ajuntament i el segon d'un 30% s'abonarà després de la justificació de la subvenció.

Han sigut beneficiaris d'aquestes ajudes els autònoms, microempreses o petites empreses que figuren d'alta a data de publicació d'aquestes bases en el Règim Especial de Treballadors Autònoms o Mutualitat corresponent o en el règim general de la Seguretat Social i en Hisenda i que el domicili social o el local de desenvolupament de l'activitat es trobe en el terme municipal de Benicàssim.

Te puede interesar
Lo más visto