La fi de l'oci nocturn trasllada el botelló a la perifèria de Castelló

La Policia Local informa d'un augment d'aquests actes il·legals en les últimes setmanes

General 19 de octubre de 2020 Redacció
botellon

La Policia Local de Castelló intensificarà la vigilància per a combatre l'augment del botelló, on els joves es reuneixen per a prendre alcohol al carrer. Aquesta pràctica il·legal ha crescut en les últimes setmanes, a causa del retorn a la ciutat després de l'estiu, el començament de les classes i el tancament dels locals d'oci nocturn. Això ha provocat que es desplaci des del nucli urbà cap a zones de la perifèria.

El problema s'ha concentrat en les últimes setmanes a l'entorn de la Ciutat del Transport de Castelló on, sense anar més lluny, ja ha hagut d'actuar la Policia Local, encara que aquest cap de setmana també s'ha detectat en altres punts prop de l'UJI o el Planetari. De moment es tracta, informen fonts policials, de «un problema puntual», però l'objectiu és controlar-lo i erradicar-lo, màximament a l'ésser una pràctica d'alt risc en temps de pandèmia del coronavirus.

El botelló és una pràctica il·legal que ve des de lluny a Castelló, i per a la qual tots els anys s'activa una campanya de vigilància sobre aquest tema. Habitualment sol produir-se en zones pròximes als locals d'oci nocturn més concorreguts per la joventut de la capital, com al carrer Lagasca, o integrades en la mateixa ciutat, com l'esplanada del recinte de fires i mercats. Però aquestes setmanes, amb les discoteques i els pubs tancats per les mesures de contenció del coronavirus, la Policia Local ha detectat que el lloc de botelló preferent s'ha desplaçat als afores de la ciutat, en concret a la Ciutat del Transport o l'entorn del campus del Riu Sec, on es repeteixen les queixes veïnals en les últimes setmanes, replicades per vegada més recent durant l'últim cap de setmana.

Te puede interesar
Lo más visto