El TAU Castelló guanya amb contundència al Real Murcia en el primer partit de lliga (58-86)

Els de Toni Ten van dominar en tot moment el marcador i amb la victòria es col·loquen lideres de la LEB Or

Esports 19 de octubre de 2020 Redacció
16029619823_forCrop

El TAU Castelló va arrancar la seua sisena temporada en LEB Or amb una contundent victòria enfront del Real Murcia 58-86. Els de Toni Ten van dominar en tot moment el marcador i van ser superiors al rival en totes les facetes del joc. Amb aquesta victòria el TAU es converteix en el primer líder de la temporada.

Els de Ten van arrancar el partit molt concentrats i vius, tant en atac com en defensa, i en els primers compassos del primer temps ja marcava certa diferència en el marcador 8-15, per la qual cosa el Múrcia va decidir demanar temps mort perquè l'equip reaccionara, però l'efecte va ser contrari. En la renaudació l'avantatge s'amplià fins i tot més i el TAU es va posar 10-21 mancant 1’18” per a acabar el primer quart.

Pareixia que els visitants volien fer més sang al rival, no obstant això en l'últim minut el Real Murcia reaccionà i els locals van retornar el parcial de 2-6 que els havien endossat per a en un minut posar el marcador 16-21.

El segon quart va arrancar amb un triple de Romà Bas que ja feia indicar que el TAU volia posar terra pel mig. L'equip, molt compromès des del minut un en defensa, va saber llegir un partit en el qual el domini del rebot va ser clau per a fer mal a un equip tan físic com el Múrcia.

Tant els interiors com els exteriors del conjunt de Castelló van dominar en rebots que acabaven en ràpides transicions dels visitants. Si a això se suma al gran encert en llançaments, el resultat era evident avantatge de 22 punts als castellonencs que s'anaven al descans 23-45. Per la seua part el Múrcia provà amb una defensa en zona per tal de frenar als  Juan García, Matt Stainbrook, Adala Moto i un Oscar Alvarado que va ser el millor en el primer temps.

En el tercer quart es va veure com el cansanci anava pesant al conjunt local que no podia fer front al empoderament d'un TAU que posava cada vegada major distància en el marcador fins a acabar el tercer quart amb una diferència de 26 punts 40-66.

L'últim quart, ja amb el partit pràcticament decantat per als visitants, va servir perquè Ten rotara als seus jugadors i l'efectivitat anotadora de l'equip baixà fins que mancant tres minuts per al final van tornar a la pista els homes importants que van acabar per sentenciar el partit i donar a primera victòria de la temporada als castellonencs. Adala Moto va ser nomenat MVP del partit amb 21 de valoració.