L'Associació Espanyola contra el Càncer organitza distintes accions en la província de Castelló per conmemorar el dia mundial contra el càncer de mama

La AECC de Castelló continua virtualment i amb tots els serveis actius tant online com presencial

General 19 de octubre de 2020 REDACCIÓ
WhatsApp Image 2020-10-19 at 13.52.15
Façana de l'Ajuntament de Castelló amb la pancarta de suport al càncer de mama.

El 19 d'octubre és el dia mundial contra el càncer de mama i l'Associa-ción Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha volgut organitzar diferents accions a la província de Castelló per a commemorar aquest dia.

Entre les diferents accions que es duran a terme durant la jornada es troben:

  • Vestir de rosa la façana de l'Ajuntament de Castelló per a visibilitzar el càncer de mama, amb un acte a les 11 hores, col·locant una pancarta de suport.
  • Campanyes a través de les xarxes socials usant les etiquetes #SACAPECHO, #SÚMATEALROSA,  #CONTIGODAMOSLACARA.
  • Venda de productes online de la campanya en la web https://tienda.aecc.es i en l'espai de AECC de Castelló en el passeig Ribalta 25-27.
  • Col·laboració amb restaurants en l'elaboració de menús específics per aquest dia.
  • Vila-real CF suport amb vídeos de tots els seus equips.
  • Suport de juntes locals, Castelló CD, empreses, col·legis oficials…
  • El col·legi de farmacèutics secunda i impulsa la venda de productes en campanya de mama en farmàcies de la província de Castelló.

La campanya duta a terme per la AECC d'enguany s'adaptarà a la situació marcada per la Covid-19, per a això es buscarà el foment del comerç que hi ha a la ciutat de Castelló. A més, tractarà d'arribar a tota la província a través del voluntariat, que vendrà un portamascarillas i la polsera, amb el llaç identificatiu de la lluita contra el càncer de mama.

En definitiva, el que busca aquesta campanya és visibilitzar i conscienciar a la població de la importància de la prevenció d'aquesta mena de càncer, així com de la importància de la investigació i el diagnòstic precoç d'aquesta malaltia, mentre col·laboren per a seguir amb la investigació. La AECC Castelló torna, i està oberta de dilluns a dijous de 8 a 18 hores i divendres de 8 a 15 hores.

Així, el càncer de mama és el més comú entre les dones a tot el món, perquè representa el 16 % de tots els càncers femenins i s'estima que 1 de cada 8 dones tindrà càncer de mama al llarg de la seua vida, segons la AECC. També cal destacar que està augmenten-do especialment als països en desenvolupament, on la majoria dels casos es diagnostiquen en fases avançades, segons l'Organització Mundial de la Salut.

Te puede interesar
Lo más visto